Zoekresultaten

69 resultaten voor ‘’

 • ZIN

  16 mei 2018
 • Evaluatie jaar van de Dorpen (pdf, 7,5 MB)

  16 mei 2018, pdf, 7MB

  Bekijk hier de evaluatie van het themajaar Dorpen van Aa tot hunZe.

 • Twee deelnemers ‘Wedstrijd duurzaamste dorp’ onder de loep

  21 november 2017

  Anloo met ‘Anloo vergroent’ en Gieten met ‘Oktober Kindermaand’.

 • Inspirerende Drentse Dorpenmiddag

  De BOKD en de gemeente Aa en Hunze organiseerden op 3 november de Drenste Dorpenmiddag in Het Markehuis in Grolloo. Ruim honderd bezoekers luisterden naar de presentatie van Ferenc van Damme over ‘Hoe doe je dat nu, communiceren met je dorpsgenoten?’. Judith Regendorp, bekend van RTV Drenthe was dagvoorzitter en leidde de middag in goede banen.

 • Foto's BOKD dorpenmiddag

  De BOKD en de gemeente Aa en Hunze organiseerden afgelopen vrijdag de Drenste Dorpenmiddag in Het Markehuis in Grolloo. Ruim honderd bezoekers kwamen langs voor een inspirerende middag.

 • Compostvat aanvragen of inleveren

  Online formulier voor het aanvragen of inleveren van een gratis compostvat.

 • Samen de wereld een beetje beter maken!

  Hoe maken we van de wereld een betere plek in 2030? Op dinsdagavond 3 oktober organiseerde het platform Global Goals een bijeenkomst om met geïnteresseerde inwoners na te denken over deze vraag. Het platform liet ook zien wat zij zoal doet en vertelde bijvoorbeeld over de ondersteuning bij ‘Day for Change’ acties op scholen.

 • Het taalhuis komt naar je toe!

  Op 16 september heeft het Taalhuis een reis gemaakt door de gemeente Aa en Hunze. Met JouwBuzz, een rijdend leslokaal met laptops, iPads en een 3D printer van Biblionet Drenthe, zijn de winkelcentra van Gasselternijveen, Annen en Rolde bezocht. Onder de titel ‘het Taalhuis komt naar je toe’ hebben taalambassadeur Joop Keizer, Annet Krol van het Taalhuis, wethouder Harry Dijkstra en Ria Rademaker en Klaasje Everts (medewerksters van de gemeente) aandacht gevraagd voor de aanpak van laaggeletterdheid.

 • Annemiek van Vleuten: ‘Focus op waar je invloed op hebt!’

  Afgelopen zondag vond de jaarlijks terugkerende wielerveldrit, de Superprestige, plaats. Zondagochtend organiseerde de gemeente Aa en Hunze in samenwerking met SportDrenthe/Kenniscentrum Events en de Stichting Wieler Promotion Oostermoer een bijeenkomst in de VIP-tent op het parkoers.

 • Column Updiggin’: over zand & veendorpen in Aa- en Hunze

  Overal waar de poprock operette Updiggin’ speelt, wordt door talent uit de regio een lokaal programma gemaakt. Elke week schrijft iemand van het lokale programma in Annerveensche kanaal een column over de repetities. Deze keer: Frank Odijk, regisseur.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina