Zoekresultaten

69 resultaten voor ‘’

 • 8 mei 2017: bezoek dorpscoöperatie Hollandscheveld

  Maandagochtend 8 mei gingen een aantal medewerkers van gemeente Aa en Hunze, Impuls en inwoners van verschillende dorpen op bezoek in Hollandscheveld. Daar mochten we een kijkje nemen in de keuken van dorpscoöperatie Hollandscheveld Verbindt.

 • 90 jaar TT

  Picto fotopagina foto 90 jaar TT Op zaterdag 11 juli 2015 om 14.30 uur was het precies 90 jaar geleden dat de eerste TT van start ging. Daarom werd op deze dag en exact dit tijdstip de Historische TT Parade gehouden. Honderden motorliefhebbers gingen op hun historische motoren de route van het eerste uur opnieuw rijden, natuurlijk onder aanmoediging van publiek langs de route. Fotograaf: Johan Bentlage, fotoclub GiAF.

 • Aa en Hunze

  26 maart 2015
 • aa-hunze-economie flv

 • aa-hunze-economie wmv

 • Aan tafel

  Aan tafel Bekijk de foto's van de tafel die op reis gaat. De tafel wordt gebruikt voor gesprekken over kennisverbreding, bevorderen van de samenwerking, bedenken van nieuwe producten en diensten, trainingen, workshops en masterclasses.

 • Annemiek van Vleuten: ‘Focus op waar je invloed op hebt!’

  Afgelopen zondag vond de jaarlijks terugkerende wielerveldrit, de Superprestige, plaats. Zondagochtend organiseerde de gemeente Aa en Hunze in samenwerking met SportDrenthe/Kenniscentrum Events en de Stichting Wieler Promotion Oostermoer een bijeenkomst in de VIP-tent op het parkoers.

 • Avontuurlijk AA en Hunze arrangement

  Startafbeelding fotos Avontuurlijk AA en Hunze arrangement Tijdens het Avontuurlijk AA en Hunze arrangement kan je bij twee bedrijven wat leuks ondernemen. Dat mag op één dag maar kan je ook verspreiden over twee dagen! Bij Klimpark Outdoor Grolloo geniet je van diverse activiteiten in het Outdoor Belevingspark of ga je op de klimbaan de hoogste boomtoppen doorkruisen. Vanuit Breeland Recreatie in Annen ontdek je hoe mooi Drenthe is vanaf het water en op de step. Fotograaf: Alice v/d Kloo – Hatzmann, fotoclub GiAF.

 • Bijeenkomst Zorgzaam(en)

  Ruim 60 mensen waren aanwezig bij de bijeenkomst over zorgzame dorpen. Deze vond plaats in het kader van het themajaar Dorpen van Aa tot hunZe. Met het themajaar wil de gemeente samenwerken aan toekomstbestendige dorpen. De bijeenkomsten zijn bedoeld om te leren van elkaar en elkaar te leren kennen. Dat er al mooie dorpsinitiatieven zijn op het gebied van naoberhulp en zorg werd door de presentaties van verschillende dorpen goed zichtbaar.

 • Circus Bombari

  Circus Bombari_startafbeelding Van 4 tot en met 13 augustus 2015 zette Jeugdcircus Bombari haar tenten neer bij de Boerhaarshoeve in Grolloo voor haar zomertournee. Ze traden twee keer op voor een volledig uitverkochte circustent! Ook gaven ze in deze periode verschillende workshops bij campings en maneges in de gemeente Aa en Hunze. Fotograaf: Bert Vennink.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina