Zoekresultaten

69 resultaten voor ‘’

 • Culinair Aa en Hunze on Tour

  Culinair Aa en Hunze on Tour banner De eerste editie van Culinair Aa en Hunze on Tour vond plaats op zaterdag 19 september in Gieten. Een culinair evenement waar lokale restaurants ter plekke bijzondere, lekkere en betaalbare gerechtjes bereiden met plaatselijke ingrediënten. Fotografen: Peter Boter en Henry Koops, fotoclub GiAF.

 • Samen de wereld een beetje beter maken!

  Hoe maken we van de wereld een betere plek in 2030? Op dinsdagavond 3 oktober organiseerde het platform Global Goals een bijeenkomst om met geïnteresseerde inwoners na te denken over deze vraag. Het platform liet ook zien wat zij zoal doet en vertelde bijvoorbeeld over de ondersteuning bij ‘Day for Change’ acties op scholen.

 • Kennismeeting economische kracht van het platteland

  picto neie boeren Meer dan 100 belangstellenden kwamen zaterdag 7 januari naar Egberts Lent in Nieuw Annerveen voor de kennismeeting ‘De economische kracht van het platteland’. Dirk Strijker, Hoogleraar Plattelandsontwikkeling, nam de aanwezigen mee op economische reis door het platteland. Waar zit die bedrijvigheid? Wat verstaan we daar onder? De kennismeeting was ook het startmoment van de expositie ‘Neie Boeren’, een kunstproject waarbij elf jonge innovatieve Drentse boeren zijn geportretteerd. Fotograaf: Karel Hulskers - Hulskers Fotografie.

 • ZIN

  16 mei 2018
 • Terugblik themajaar Ondernemend van Aa tot hunZe

  In 2016 stond de gemeente Aa en Hunze in het teken van het themajaar voor Ondernemers, met als titel ‘Ondernemend van Aa tot hunZe’.

 • Kinder Buiten Festival

  Kinder Buiten Festival_startafbeelding Onder het motto Kom je buiten spelen trakteerde Het Drentse Landschap kinderen zondag 18 oktober op een mooie speeldag in de natuur. Een superleuk festival voor kinderen van alle leeftijden. Fotograaf: Herry Vos, fotoclub GiAF.

 • Hippisch Holtrijk

  picto breed hippisch holtrijk foto's Eén van de zwaarste races in de paardensport is zonder twijfel de Derby. Een spannend springparcours over natuurlijke hindernissen, die maar op een paar plekken in Nederland georganiseerd wordt. Deze zomer kon het Drentse dorp Grolloo zich bij dit rijtje voegen. De derby maakte onderdeel uit van het nieuwe hippische evenement: Hippisch Holtrijk, wat plaats vond op 4 en 5 juli in Grolloo. Een combinatie van paardensport, een plattelandsfair en live optredens. Fotograaf: Ivonne Spieard, fotoclub GiAF.

 • Voorstelling Vogelvlucht

  startafbeelding vogelvlucht Een tragikomische en beeldende voorstelling over drie generaties vogelaars. Een boerenzoon die ornitholoog wil worden, zijn vader die achteruitboert, en zijn opa, een agri-pensionado, namen het publiek mee in de wondere wereld van kneu, geelgors en pestvogel. De derde voorstelling in een reeks van vier in de omgeving van de Drentsche Aa. Fotografen: Pauline Hellema (fotoclub GiAF), Reyer Boxem.

 • Filmpje Ontspannend van Aa tot hunZe

  Bekijk de sfeerimpressie.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina