Zoekresultaten

28 resultaten voor ‘’

 • Lichtjeswandeling Pinetum

  startafbeelding pinetum Stichting Pinetum Ter Borgh Anloo organiseerde tijdens volle maan op zaterdagavond 29 augustus een sfeervolle lichtjeswandeling door het Pinetum. Een uniek landschapspinetum met een collectie coniferen uit de hele wereld. Over de bospaden en op weg langs het hunebed vertelden verhalenvertellers spannende verhalen. Fotograaf: Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Foto's BOKD dorpenmiddag

  De BOKD en de gemeente Aa en Hunze organiseerden afgelopen vrijdag de Drenste Dorpenmiddag in Het Markehuis in Grolloo. Ruim honderd bezoekers kwamen langs voor een inspirerende middag.

 • Kennismeeting Evenementen zijn óók business

  kennismeeting picto fotoboek Druk bezochte kennismeeting tijdens de Superprestige. Maar liefst 150 ondernemers kwamen zondag 2 oktober naar Gieten. Gastspreker was oud-profwielrenner, ploegleider én ondernemer Erik Dekker. Erik: “Speel niet altijd op safe. Als je in een peloton blijft zitten, ga je de strijd in kopgroep zeker niet winnen!” Fotograaf: Eric de Jonge – Ecri-Fotografie

 • Rondom Magnus

  Rondom Magnus picto fotoalbum Met Rondom Magnus wilde de vereniging Historisch Anloo aandacht vestigen op de rol van de kerk in het landschap. Fotograaf: Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Opening Ontspannend van Aa tot hunZe

  Opening Zaterdag 21 maart kwamen ruim 450 mensen naar Camping de Vledders in Schipborg voor de start van het jaar van Recreatie & Toerisme. Fotograaf: fotoclub GiAF.

 • Kennismeeting over sponsoring

  startafbeelding kennismeeting Maandag 16 mei kwamen 60 ondernemers naar het CH Eext voor een kennismeeting over sponsoring. Hoe ga je om met sponsoring? En wat levert het op? Autocoureur Robert Doornbos vertelde over zijn ervaring met sponsoring en natuurlijk kwam ook de overwinning van Max Verstappen aan bod! Fotograaf: Herman van Oost.

 • Aan tafel

  Aan tafel Bekijk de foto's van de tafel die op reis gaat. De tafel wordt gebruikt voor gesprekken over kennisverbreding, bevorderen van de samenwerking, bedenken van nieuwe producten en diensten, trainingen, workshops en masterclasses.

 • Netwerkbijeenkomst Keuken in bedrijf

  keuken in bedrijf Ongeveer 65 ondernemers kwamen vrijdag 2 september naar de netwerkbijeenkomst 'Keuken in Bedrijf'. Gastspreker Janny van der Heijden (jurylid Heel Holland Bakt) benadrukte hoe belangrijk het is om te blijven innoveren in je bedrijf. Deze netwerkbijeenkomst werd georganiseerd tijdens Culinair Aa en Hunze on Tour! Fotograaf: Eric de Jonge - Ecri-Fotografie.

 • Nieuwjaarsreceptie

  Nieuwjaarsreceptie Woensdagavond 7 januari kwamen ruim 200 mensen naar de schaapskooi in Balloo voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Aa en Hunze.

 • RUNFORESTRUN & Swim

  RFR startafbeelding Zondag 30 augustus vond onder zomerse omstandigheden de RUNFORESTRUN & Swim in en rondom het Zwanemeer zwembad in Gieten plaats. Zowel jongeren als volwassenen konden zichzelf meten op het zwem- en hardloopparcours. Fotograaf: René Schraa.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina