Zoekresultaten

23 resultaten voor ‘’

 • Lichtjeswandeling Pinetum

  startafbeelding pinetum Stichting Pinetum Ter Borgh Anloo organiseerde tijdens volle maan op zaterdagavond 29 augustus een sfeervolle lichtjeswandeling door het Pinetum. Een uniek landschapspinetum met een collectie coniferen uit de hele wereld. Over de bospaden en op weg langs het hunebed vertelden verhalenvertellers spannende verhalen. Fotograaf: Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Rondom Magnus

  Rondom Magnus picto fotoalbum Met Rondom Magnus wilde de vereniging Historisch Anloo aandacht vestigen op de rol van de kerk in het landschap. Fotograaf: Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Opening Ontspannend van Aa tot hunZe

  Opening Zaterdag 21 maart kwamen ruim 450 mensen naar Camping de Vledders in Schipborg voor de start van het jaar van Recreatie & Toerisme. Fotograaf: fotoclub GiAF.

 • Hondsrug Drenthe

  Benieuwd wat in Aa en Hunze op het gebied van Recreatie & Toerisme allemaal te beleven is? Kijk op de website van Hondsrug Drenthe!

 • Nieuwjaarsreceptie

  Nieuwjaarsreceptie Woensdagavond 7 januari kwamen ruim 200 mensen naar de schaapskooi in Balloo voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Aa en Hunze.

 • RUNFORESTRUN & Swim

  RFR startafbeelding Zondag 30 augustus vond onder zomerse omstandigheden de RUNFORESTRUN & Swim in en rondom het Zwanemeer zwembad in Gieten plaats. Zowel jongeren als volwassenen konden zichzelf meten op het zwem- en hardloopparcours. Fotograaf: René Schraa.

 • Geopark Hondsrug Classic

  startafbeelding geopark hondsrug classic Op zondag 11 oktober stond Geopark Hondsrug Classic, een uitdaging op de mountainbike in de planning. Fotograaf: Alice v/d Kloo – Hatzmann, fotoclub GiAF.

 • HerdersFair

  startfbeelding herdersfair Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober is bij de Schaapskooi in Balloo de oogst ingeluid met de sfeervolle HerdersFair. Bezoekers konden kennismaken met de bijzondere gerechten van lamsvlees en wol van het Drents heideschaap. Daarnaast draaide het tijdens de HerdersFair om het buitenleven en lifestyle. Fotograaf: Annelies Neuteboom, fotoclub GiAF.

 • Grevelingkanaal in oude luister

  Startafbeelding Annerveenschekanaal-MusSAIL Pauline Hellema_GiAF_3 Van zaterdag 25 juli t/m zondag 2 augustus waren er prachtige, historische schepen te bewonderen in 't Grevelingskanaal in Annerveenschekanaal. De schepen waren onderweg naar MusSAIL in Musselkanaal. Zowel op de heen- als terugreis passeerden de indrukwekkende schepen het Drentse dorp Annerveenschekanaal. Fotografen: Henry Koops en Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Ontspannend

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina