Zoekresultaten

69 resultaten voor ‘’

 • Sitemap

 • Reageren

 • Lichtjeswandeling Pinetum

  startafbeelding pinetum Stichting Pinetum Ter Borgh Anloo organiseerde tijdens volle maan op zaterdagavond 29 augustus een sfeervolle lichtjeswandeling door het Pinetum. Een uniek landschapspinetum met een collectie coniferen uit de hele wereld. Over de bospaden en op weg langs het hunebed vertelden verhalenvertellers spannende verhalen. Fotograaf: Pauline Hellema, fotoclub GiAF.

 • Foto's BOKD dorpenmiddag

  De BOKD en de gemeente Aa en Hunze organiseerden afgelopen vrijdag de Drenste Dorpenmiddag in Het Markehuis in Grolloo. Ruim honderd bezoekers kwamen langs voor een inspirerende middag.

 • Het taalhuis komt naar je toe!

  Op 16 september heeft het Taalhuis een reis gemaakt door de gemeente Aa en Hunze. Met JouwBuzz, een rijdend leslokaal met laptops, iPads en een 3D printer van Biblionet Drenthe, zijn de winkelcentra van Gasselternijveen, Annen en Rolde bezocht. Onder de titel ‘het Taalhuis komt naar je toe’ hebben taalambassadeur Joop Keizer, Annet Krol van het Taalhuis, wethouder Harry Dijkstra en Ria Rademaker en Klaasje Everts (medewerksters van de gemeente) aandacht gevraagd voor de aanpak van laaggeletterdheid.

 • Panelonderzoek: Samenwerken is een must!

  2017 is het ‘Jaar van de dorpen’. Tijdens het themajaar ‘Dorpen van Aa tot hunZe’ willen we leren van elkaar en ‘beter’ samenwerken. Maar staan we nu?

 • Volg ons

  11 december 2015
 • Kennismeeting Evenementen zijn óók business

  kennismeeting picto fotoboek Druk bezochte kennismeeting tijdens de Superprestige. Maar liefst 150 ondernemers kwamen zondag 2 oktober naar Gieten. Gastspreker was oud-profwielrenner, ploegleider én ondernemer Erik Dekker. Erik: “Speel niet altijd op safe. Als je in een peloton blijft zitten, ga je de strijd in kopgroep zeker niet winnen!” Fotograaf: Eric de Jonge – Ecri-Fotografie

 • Doe jij ook mee?

  film 2 Jeroen de Vries (PC Service Direct), Sylvia Zwerink (Camping De Warme Bossen), Chantal Koenders (Twins Hair & Beauty) en Sander Muskee (Service en Onderhoud Muskee) doen mee aan Ondernemend van Aa tot hunZe.

 • Vocaal Festival on Tour

  picto vocaal foto Dit jaar was Vocaal Festival voor het eerst twee dagen, met als extra onderdeel op zondag Festival on Tour. Bezoekers verzamelden bij Breeland in Annen en reden met een historische bus door naar de Brink in Annen, Heerencompagnie in Annerveenschekanaal en Café ’t Keerpunt in Spijkerboor. Hier genoten zij van prachtige voorstellingen van koren en orkesten. Fotograaf: Tineke Homan, fotoclub GiAF.

Verfijn uw zoekopdracht

Paginatype

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina