Updiggin’ zoekt lokaal talent!

Impuls Welzijn Aa en Hunze en Updiggin’ nodigen inwoners van de gemeente Aa en Hunze en omgeving uit om samen een korte voorstelling te maken. Deze voorstelling zal vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 te zien zijn voorafgaand aan het cross-over rockconcert Updiggin’ in multifunctioneel centrum de Badde in Annerveenschekanaal.

updiggin

Foto: Joyce Nénnet

Het initiatief tot dit project komt van de muzikale vertelling Updiggin’. Een voorstelling die zich afspeelt in Afrika en gaat over het overbruggen van tegenstellingen tussen mensen. “Overal waar Updiggin’ speelt, vragen we aan bewoners om een eigen voorstelling te maken en te spelen. Hoe diverser de samenstelling van de lokale groep spelers, qua leeftijd, afkomst, cultuur en kunstbeoefening, hoe verrassender het resultaat. Uitgangspunt is dat iedereen meedoet of laat zien, met dat wat hij/zij al kan.”, aldus artistiek leider Anne van Slageren. Zowel in hun eigen voorstelling, als met dit initiatief tot een lokaal gastprogramma, wil Updiggin’ een boodschap verspreiden van verbinding en gelijkwaardigheid.

Doe je mee?

In acht avonden (acht weken) maakt Frank Odijk samen met lokaal talent een voorstelling van 20 tot 30 minuten. Dans je? Maak je muziek? Zing je? Acteer je? Of iets anders? Lijkt het je leuk om twee keer op te treden in het voorprogramma bij een professionele theatervoorstelling? Meld je dan aan voor het lokale programma bij Updiggin’ Aa en Hunze. Deelname is gratis.

Repetities en eerste bijeenkomst

De repetities starten op donderdag 21 september en vinden elke donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur plaats in MFC De Badde. Op donderdag 14 september 2017, vanaf 19.00 tot 20.00 vindt in MFC De Badde een informatiebijeenkomst plaats over het project, waarbij alle geïnteresseerden van harte welkom zijn.

Meld je aan

Wil je meedoen met dit project? Neem dan contact op met de programma-coördinator, Colinda Feijth-Gerrits: colindagerrits@hotmail.com / 06 – 29 137 200. Informatie over Updiggin’ is te vinden op de website www.solaceiguess.com en social media.